Rouwbloemen

Rouwbloemwerk bestellen en bezorgen in Leeuwarden.

Afscheid nemen is emotie

Het laatste afscheid is een gelegenheid waar wij de grootste zorg aan besteden en dit zie je terug in ons bloemwerk. Of het nu gaat om een speciale bloem, een kistdecoratie, een bloemenkrans, een rouwstuk of bloemen die mee gaan in het graf, alles is mogelijk. Graag nemen wij de tijd om in alle rust jullie persoonlijke voorkeur van de overledene te bespreken.

Linten bedrukken doen wij zelf met jullie persoonlijke eigen tekst.

We onderhouden een nauw contact met de Leeuwarder uitvaartcentra, de Leeuwarder begraafplaats als crematoria van Goutum en Marssum voor de eventuele bezorging. Natuurlijk behoort bezorging op het huisadres, binnen of buiten Leeuwarden, of uitvaartcentra, begraafplaats en crematoria buiten Leeuwarden ook tot de mogelijkheden.

Bezorging buiten Leeuwarden geven we door aan onze collega bloemist, in de betreffende plaats.

 

 

Welkom bij "Grafverzorging Acanthus"

Al van jongs af aan ben ik een erg verzorgend en behulpzaam persoon. Daarbij vind ik waardigheid en respect erg belangrijk in het leven. Om iets voor een ander te kunnen betekenen geeft mij altijd een voldaan gevoel en daarom wilde ik juist met dit gevoel iets neerzetten voor mezelf en anderen.

In 2010 ben ik een dierbare verloren. Door het graf elke week te bezoeken, was ik al geregeld te vinden op de begraafplaats van de familie.
Het doet mij veel verdriet wanneer ik zie hoe verwaarloosd sommige graven zijn.
Er zijn een aantal reden waarom de begraafplaats niet bijgehouden wordt:
* Het emotioneel ( nog) te zwaar vinden
* Te ver weg wonen
* Wegens gezondheid reden

Maar iedereen wil graag het beste voor degene die een speciaal plekje in zijn of haar hart heeft.
Daarom bied ik U graag de mogelijkheid om deze zorg van U over te nemen zodat U zeker weet dat het graf er weer mooi en verzorgd bij ligt.

Mijn doel is om het graf van uw dierbare een waardige ( persoonlijke) uitstraling te geven dat tot in de puntje is verzorgd.

content image

Grafverzorging in Leeuwarden verzorgen wij op de Noorder Begraafplaats, Oude Stadsbegraafplaats Leeuwarden, Gemeentelijke Begraafplaats Huizum-Dorp, Joodse Begraafplaats en bij de Rooms Katholieke Begraafplaats.